A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борозенська громада
Херсонська область, Бериславський район

Конкурс на посаду директора Борозенського опорного заклад повної загальної середньої освіти Борозенської сільської ради Херсонської області

Дата: 05.05.2021 16:02
Кількість переглядів: 493

              Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади

Борозенська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора  Борозенського опорного закладу повної загальної середньої освіти Борозенської сільської ради Херсонської області.

Конкурс проводиться відповідно до рішення п’ятої сесії VIII скликання Борозенської сільської ради Херсонської області від 09 квітня 2021 року №175 «Про затвердження Положення про конкурс на посади керівників закладів загальної середньої освіти, в тому числі опорного закладу, засновником якого є Борозенська сільська рада»

 Повне найменування і місцезнаходження закладу

Борозенський опорний заклад повної загальної середньої освіти Борозенської сільської ради Херсонської області

Пров. Мічуріна, 10А, с. Борозенське, Великоолександрівський район,  Херсонська область,

74152

Найменування посади та умови оплати праці

Директор

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; наказу МОН від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ»; наказу МОН від 15.04.1993 № 102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти».

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу загальної середньої освіти

Посаду керівника опорного закладу повної загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджають виконанню  професійних обов’язків.

Перелік, кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі

- заяву про участь у конкурсі на ім’я конкурсної комісії;

- письмову згоду на збір, зберігання, використання, обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу ( у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;

- довідку про відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу (паспорт інше).

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше  трьох років на момент їх подання;

- копію документів про вищу освіту;

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- перспективний план розвитку закладу освіти на 2 роки;

- перспективний план розвитку закладу освіти на 6 років;

- мотиваційний лист довільної форми.

Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Зазначені документи подаються особисто  (або уповноваженою особою за довіреністю).

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

Прийом документів здійснюється у приміщені Борозенської сільської ради з 06 травня 2021 року по  04 червня 2021 року включно з 9.00 до 16.00 за адресою:   пров. Мічуріна, 1, с. Борозенське, Великоолександрівський район, Херсонська область.

Дата та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість

Місце проведення конкурсного відбору: кабінет сільського голови Борозенської сільської ради, за адресою:   пров. Мічуріна, 1, с. Борозенське, Великоолександрівський район, Херсонська область Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

- перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, шляхом проведення письмового тестування, зокрема Законів України «Про освіту»«Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р;

- перевірки професійної компетентності, що відбувається шляхом  вирішення ситуаційного завдання;

- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Перелік питань тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зразки ситуаційних завдань та критерії оцінювання тестувань і завдань розміщені на офіційному веб-сайті Борозенської сільської ради.

Перше засідання конкурсної комісії відбудеться 08 червня 2021 року.

На засіданні конкурсна комісія розглядає документи на відповідність встановленим кваліфікаційним вимогам.

Дату наступного засідання визначає конкурсна комісія.

На другому засіданні конкурсної комісії для кандидатів проводяться: письмове тестування, обсяг якого складає – 30 питань, відведений час – 20 хвилин та ситуаційне завдання, на розв’язання якого кандидатові надається 20 хвилин.

На засіданні конкурсна комісія заслуховує публічні презентації (тривалістю до 15 хвилин) проєктів програм розвитку закладу на два і шість років.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію та приймати документи для участі у конкурсі

Охрімовська Альона Іллівна

06978098694, 0662350479

e-mail: borozna-sekretar@i.ua

 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора