A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борозенська громада
Херсонська область, Бериславський район

Інформує ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Дата: 21.09.2021 15:32
Кількість переглядів: 1300

Від платників Борозенської громади держбюджет

отримав понад 11 мільйонів гривень

 

         Упродовж січня-серпня 2021 року від платників Борозенської сільської територіальної громади до Державного бюджету України надійшло 11,6 млн гривень податкових платежів. Про це повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

         ТОП – 3 надходжень до державного бюджету в розрізі основних податків склали: податок на додану вартість – 7,2 млн гривень, податок на доходи фізичних осіб – 3,3 млн гривень і військовий збір – 1 млн гривень.

         Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошує, що своєчасна та повна сплата податків і зборів до бюджетів усіх рівнів – це одна з передумов відновлення фінансової стабільності та добробуту нашої країни й кожного її громадянина.

 

         Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

 

Від платників Борозенської громади українська армія

отримала 1 мільйон гривень

 

         За січень-серпень 2021 року платники податків Борозенської сільської територіальної громади перерахували до державного бюджету 1 млн гривень військового збору. Про це повідомили фахівці відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

         Нагадуємо, що згідно з чинним законодавством, платниками військового збору є фізичні особи-резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи-нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти. Ставка військового збору становить 1,5% від об’єкта оподаткування.

         Варто пам’ятати, що сплата військового збору – це посильний внесок кожного громадянина для підтримання обороноздатності української армії та встановлення миру в нашій країні.

        

         Підписуйтесь на сторінку ДПС України у Facebook та будьте в курсі податкових новацій!

 

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора