Борозенська громада
Херсонська область, Бериславський район

Інформує пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Дата: 24.11.2021 09:41
Кількість переглядів: 841

Фото без описуЗа повідомленням в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, за січень – жовтень 2021 року платники Херсонщини сплатили до місцевого бюджету більш як 150 млн гривень акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 14%, що у грошовому еквіваленті складає майже 19 млн гривень.

Найбільше цього податку отримали скарбнички Херсонської, Новокаховської та Генічеської громад – 77 млн гривень, 27 млн гривень і 7 млн гривень відповідно.

Станом на 01.11.2021 року в Херсонській області зареєстровано 2449 платників акцизного податку, зокрема 12 виробників алкогольних напоїв, 104 платники акцизного податку з пального, 32 платники з електричної енергії та 2301 платник з роздрібної торгівлі підакцизних товарів.

На зміцнення обороноздатності платники

Борозенської громади відрахували 1,5 мільйона гривень

          За даними відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, упродовж січня - жовтня 2021 року платники податків Борорзенської сільської територіальної громади перерахували до державного бюджету 1,5 млн гривень військового збору.

          Наразі спостерігається позитивна динаміка надходжень «податку на підтримку армії».        

  Стабільні надходження збору до бюджету досягнуто завдяки проведенню рейдів у складі робочих груп з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, обстеження місць здійснення діяльності суб’єктів господарювання та індивідуально-роз’яснювальної роботи з платниками податків.

          Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку сумлінним суб’єктам господарювання, які працюють у межах законодавства, дбають про соціальні гарантії для найманих працівників, вчасно й у повному обсязі сплачують податкові зобов’язання до бюджету.

          Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора