Борозенська громада
Херсонська область, Бериславський район

ОГОЛОШЕННЯ!!! На території нашої громади розпочато роботу над розробкою Програми комплексного відновлення територіальних громад.

Дата: 06.07.2023 16:38
Кількість переглядів: 131

На виконання Розпорядження начальника обласної військової адміністраці 02.05.2023р. №202 Про розроблення проекту Програми комплексного відновлення Херсонської області на період до 2027 року. Відповідно до статей 15* і  2 3 4 5 6 і 21і Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Цілей сталого розвитку України на період до 2030 року, визначених Указом Президента України від ЗО вересня 2019 року № 722/2019, Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 жовтня 2022 року №1159, керуючись частиною шостою статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указом 1 Ірезидента України від 24 лютого 2022 року № 68/2022 «Про утворення військових адміністрацій»

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України 14 жовтня 2022 р. № 1159 «Про затвердження Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них» на території нашої громади розпочато роботу над розробкою Програми комплексного відновлення територіальних громад (далі – Програма).

Ця робота спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України та є основою для планування просторового розвитку нашої громади. За допомогою Програми ми зможемо спрогнозувати свій розвиток збалансувавши побажання різних груп населення громади, наявних на нашій території ресурсів та обмежень (у тому числі – безпекового характеру).

Якісна Програма – це підстава для швидкого залучення інвестицій, отримання міжнародної та державної допомоги, планування конкретних заходів нашого подальшого відновлення та розвитку.

Сьогодні кожний з вас має можливість не просто висловитись про те, як краще здійснити точкові ремонти та «підлатати» існуючу забудову. Ви можете долучитись до формування бачення нашої громади у майбутньому, виходячи з особливостей нашої місцевості, структури забудови, характеристик бізнесу, нашої культури та історії.
Для того, щоб надати свої пропозиції до Програми перейдіть за посиланням: опитувальник

Розпорядження начальника Борозенської сільської військової адміністраці 22.05.2023р. №95 Завантажити


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора