Борозенська громада
Херсонська область, Бериславський район

Щодо партнерської підтримки в проведенні онлайн заходу «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!» 

Дата: 14.08.2023 13:36
Кількість переглядів: 185

Вітаємо вас шановні партнери!

 

Висловлюємо Вам свою повагу за вашу діяльність спрямовану на соціальний, економічний, культурний та освітній розвиток  Херсонського регіону та захист інтересів громадян. Дякуємо Вам за ваш значний внесок у соціальний захист населення, вирішення питань зайнятості та працевлаштування громадян та вашу роботу по забезпеченню безпеки всіх мешканців регіону в складних умовах війни.

 

Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» вже більше 23 років розробляє і втілює дієві програми впровадження змін. Основні напрямки діяльності організації є: активізація мешканців громад, розширення участі людей в ухваленні суспільно важливих рішень; розвиток активної життєвої позиції та творчого потенціалу, професійна орієнтація; впровадження програм з працевлаштування, відкриття власної справи, підвищення економічної спроможності населення.

 

Просимо вас посприяти в проведенні онлайн заходу «Ярмарка Вакансій 2023: Робота Є!», що відбудеться 30 серпня 2023 року. Більше детальної інформації щодо заходу Ви можете побачити у вкладенні. Просимо вас ознайомитися з інформацією щодо заходу та надати свою відповідь та дані контактної особи для подальшої комунікації.  Будемо дуже вдячні вам за відповідь впродовж двох робочих днів, адже ми намагаємося планувати наш захід якомога якісніше, що потребує часу. Дуже чекаємо вашої відповіді та сподіваємося на подальшу співпрацю!
 

Контактна особа - керівниця напрямку «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!»: Юлія Педаш тел. +38 (096) 656 64 11.

 

Програма "Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес"  реалізується ГО "Маріупольська Спілка Молоді" в межах проєкту Міжнародної організації з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Японії. 

 



З повагою, команда
громадської організації
"Маріупольська Спілка Молоді"

https://www.facebook.com/msmukraine
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора