Борозенська громада
Херсонська область, Бериславський район

Дивіться до чого призводить спалювання сухої рослинності!!! Про заборону спалювання сухої рослинності

Дата: 04.07.2024 09:33
Кількість переглядів: 48

УВАГА!!!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!!!

Дивіться до чого призводить спалювання сухої рослинності!!!

Про заборону спалювання сухої рослинності

Звертаємо увагу, згідно ст. 113 Кримінального кодексу України на час воєнного стану спалювання сухої трави, листя чи іншої рослинності може бути кваліфіковано правоохоронними органами як диверсію, розглядатися як злочин, за який передбачено кримінальну відповідальність: позбавлення волі на строк п'ятнадцять років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна.

Мешканці громади, землекористувачі активно починають наводити лад на земельних ділянках, після косіння врожаю.

На жаль, більшість людей не усвідомлюють, що від спалювання рослинності та сміття страждають самі, оскільки значно підвищується рівень забруднення атмосферного повітря.

Нагадуємо мешканцям населених пунктів про небезпеку для здоров’я людей, яку завдає вдихання диму від спалюваного листя та рослинності, і особливо – відходів.

Кодексом України про адміністративні правопорушення статті 771 за самовільне спалювання сухої трави, опалого листя та інших рослинних залишків, передбачено накладення штрафу на громадян від ста вісімдесяти до трьохсот шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3060 – 6120 грн).

ЗАКЛИКАЄМО ВАС СВІДОМО ВІДНОСИТИСЯ ДО ЗАБОРОНИ СПАЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК ПІСЛЯ КОСІННЯ ВРОЖАЮ!!! ЯКЩО ХТОСЬ СТАНЕ СВІДКОМ СПАЛЮВАННЯ СТЕРНІ НА ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНКАХ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНЇ ОХОРОНИ "БОРОЗЕНСЬКЕ".Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора